text1

یکشنبه, 29 ارديبهشت 1404-

حق حاکمیتی ایران در قرارداد های نفتی نباید نقض شود

دیده بان هشتم : شرکت های داخلی می توانند در عملیات اجرایی خوب عمل کنند و یکی از کارهایی که باید در همین قراردادها پیش بینی شود توجه به مجموعه های داخلی است.

سایت حقوقیبه گزارش پایگاه خبری دیده بان هشتم ، محمد جواد کولیوند نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با “تیتر۱″ گفت: یکی از بحث هایی که هفته گذشته در جلسه غیرعلنی مطرح شد راجع به قراردادهای جدید نفتی با شرکت هایی که باید استخراج و تکنولوژی را منتقل کنند است، سه مجموعه روی این قراردادهای نفتی در کشور کار می کنند که دولت˓ مجلس و کمیته انطباق هستند، در کمیته انطباق قراردادها˓ از طرف مجلس آقای اسماعیلی معرفی شدند.

نماینده مردم البرز در مجلس با اشاره ورود جدی مجلس به این بحث افزود: اشکال هایی که به این قرارداد ها گرفته شده بر اساس انطباق هایی است که دکتر اسماعیلی انجام می دهد، ۱۵ نظر از رهبر انقلاب ارائه شده که باید منطبق با اصلاحاتی که در قراردادها انجام شده باشد و در صورتی که کمیته انطباق آن را تایید کند قراردادها برای تایید هیئت وزیران می رود و بعد از آن در مرحله اجرا قرار می گیرد.

کولیوند ضمن تاکید بر حق حاکمیت ایران بر منابع خود اظهار داشت: حق حاکمیتی و حکمرانی ایران در هیچ مقطعی نباید نقض شود و در قراردادها بایستی پیش بینی شود، در بحث بلند مدت بودن قراردادها پانزده سال زمان معقولی است و البته نباید فراموش شود که باید با طرفمان به یک جمع بندی برسیم که طرف مقابل هم بتواند قدری سود ببرد و کار انجام دهد.

وی در ادامه افزود: یک گروه تخصصی با تایید سران سه قوه جهت نظارت بر اجرای قراردادها تشکیل می شود و همچنین یک گروه فنی نیز با تایید هیئت وزیران جهت نظارت بر امور فنی و تخصصی قراردادها شکل می گیرد و گزارشات مستمر شش ماه بایستی به دستگاه های ذی ربط ارائه شود، جمع بندی کامل و مطالعات راهبردی برای انتقال تکنولوژی باید انجام شود، این ها مسائلی است که مد نظر جمهوری اسلامی است که در قراردادها باید لحاظ شود.

کولیوند در پایان ضمن تاکید بر توانمندی ها داخلی گفت: شرکت های داخلی می توانند در عملیات اجرایی خوب عمل کنند اما تجهیزات و تکنولوژی را باید وارد کنیم ، یکی از کارهایی که باید در همین قراردادها پیش بینی شود توجه به شرکت های داخلی است تا در کنار شرکت هایی که تکنولوژی روز دنیا و تجهیزات جدید را دارا هستند، به دستگاه ها و شرکت های داخلی قدرت داده شود که حداقل بتوانیم تا حدود ۱۰سال آینده به یک تکنولوژی بالا دست پیدا کنیم.

منبع : تیتر۱

منتشر شده در شنبه, 13 شهریور 1395 16:19
ارز - طلا - سکه قیمت ( تومان )
دلار 0
یورو 0
پوند 0
یوان چین 0
دینار عراق 0
دینار کویت 0
درهم 0
لیر 0
سکه بهار آزادی 0
سکه امامی 0
نیم سکه 0
ربع سکه 0
سکه 1 گرمی 0
طلای 24 عیار 0
طلای 18 عیار 0
طلا مثقالی 0
طلا اونس 0
بیت کوین 0
اتریوم 0
مابقی ارزها
دلار کانادا 0
دلار استرالیا 0
دلار نیوزلند 0
دلار سنگاپور 0
دلار هنگ کنگ 0
ریال عربستان 0
ریال قطر 0
ریال عمان 0
فرانک سوییس 0
کرون سوئد 0
کرون دانمارک 0
کرون نروژ 0
دینار بحرین 0
لیر سوریه 0
روپیه هند 0
روپیه پاکستان 0
منات آذربایجان 0
درام ارمنستان 0
لاری گرجستان 0
رینگیت مالزی 0
بات تایلند 0
افغانی 0

Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت خبری توسط نونگار پردازش