جمعه, 09 فروردين 1404-
اگر لایحه رسانههای همگانی بهنتیجه برسد، آینده خوبی برای روزنامهنگاری ایران متصور نیست
- توضیحات
دیده بان هشتم : یک وکیل دادگستری معتقد است: هدف لایحه رسانههای همگانی این است که یک نوع مطبوعات کاملا دولتی و ایزوله شده را تعریف و حمایت کند و عملا مطبوعات را به سمت دنیای مجازی و دیجیتالی بکشاند.

وی ادامه داد: با نگاه به مواد طولانی لایحه نظام جامع رسانه های همگانی متوجه می شویم که عملا می خواهند محدودیت را نسبت به مطبوعات مکتوب دارای شناسنامه به وجود آورند و آنقدر محدود کنند تا عملا هر فرد بیاید برای خود کانال یا سایتی درست کند.
این وکیل دادگستری تصریح کرد: هدف لایحه مذکور این است که یک نوع مطبوعات کاملا دولتی و ایزوله شده را تعریف و حمایت کند و عملا مطبوعات را به سمت دنیای مجازی و دیجیتالی بکشاند.
وی در ادامه چنین بیان کرد: در سال 78 زمانی که با روزنامه سلام برخورد شد و حادثه 18 تیر رخ داد عملا می خواستند قانون مطبوعات و آزادی مطبوعات را از بین ببرند. بعد از برخورد با سلام هم دیدیم که مطبوعات متعددی شکل گرفت و سرانجام مجبور شدند قانون مطبوعات را پیش ببرند.
این وکیل دادگستری معتقد است: اگر لایحه مذکور به نتیجه برسد همین سایتها مثل ایسنا، ایرنا و روزنامه هایی مانند شرق و اعتماد و... را دیگر نخواهیم داشت، بلکه این رسانه ها هم سر از کانال و تکنولوژی جدید در می آورند.
احمدی در پایان چنین ابراز عقیده کرد: اگر لایحه نظام جامع رسانههای همگانی به نتیجه برسد، آینده خوبی برای دنیای روزنامهنگاری ایران دیگر وجود ندارد و یک نوع هرج و مرج به وجود میآید و دیگر مطبوعات نمیتوانند راهشان را ادامه دهند. در این صورت نویسندگان سر از دنیای مطبوعات جدیدی در میآورند که به نفع حاکمیت و نظام نیست.
منبع : ایسنا