رئیس مرکز مدیریت پیوند:اهدای جنین، قانونی و شرعی است
- توضیحات
به گزارش پایگاه خبری دیده بان هشتم ، سعید کاظمینی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امروزه با توسعه و گسترش علم پزشکی و بیولوژی انسانی، زوجین نابارور از نداشتن فرزند رنج نمی برند.
کاظمینی افزود: قانون اهدای جنین در آیین نامه دولت در سال 1383 تصویب شد. این آیین نامه به زوج هایی مربوط می شود که ناباروری آنان مسلم شده است.
وی در عین حال تاکید کرد که اهدا و انتقال جنین باید حتما در مرکز فناوری جدید کمک باروری انجام شود.
رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مراکز فناوری کمک باروری باید مجوز جداگانه ای دریافت کنند و درعین حال تحت کنترل وزارت بهداشت باشند.
کاظمینی به نکته دیگری هم اشاره و تاکید کرد و آن محرمانه بودن همه اطلاعات این مراکز فناوری کمک باروری است؛ ضمن اینکه زوج ها باید از دادگاه، نامه بیاورند و اهدا کننده و دریافت کننده جنین نباید یکدیگر را بشناسند.
رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، شمار جنین اهدا شده در کشور را هم محرمانه عنوان کرد.
وی فرایند انتقال جنین را کاری سخت عنوان کرد و گفت: اگر چه فرایند انتقال جنین بسیار سخت است اما باید نکته ای را هم مورد توجه داشت و آن، اینکه ناباروری متقاضی باید محرز شده باشد.
دریافت جنین اهدایی، مورد توجه بسیاری از زن و شوهرهایی قرار گرفته است که عقیم بوده اند . اینان می توانند کودک بی سرپرستی را به فرزندخواندگی قبول کنند اما برخی ترجیح می دهند مشکل ناباروری خود را با دریافت جنین اهدایی حل کنند؛زیرا دریافت جنین و حامل شدن از این طریق، مشکلات فرزندخواندگی را نخواهد داشت؛ ضمن اینکه رابطه فرزند متولد شده از جنین اهدایی با دریافت کنندگان جنین بسیار عاطفی تر و محکم تر از رابطه کودکانی است که از طریق فرزندخواندگی وارد زندگی زن و شوهر فاقد فرزند می شود.