text1

جمعه, 07 ارديبهشت 1403-

دفاتر اسنادرسمی تنها مرجع ثبت‌سند مالکیت‌خودرو/ دخالت نیروی‌انتظامی عدم‌تمکین به قانون است

دیده بان هشتم : نایب رئیس کمیسیون قضایی‌و‌حقوقی مجلس دخالت نیروی‌انتظامی در ثبت‌ سند مالکیت خودرو را عدم‌تمکین به قانون دانست‌ وگفت: تنها مرجع ثبت‌سند مالکیت‌خودرو دفاتر اسنادرسمی است وهر وسیله نقلیه منقول‌و غیرمنقول باید در این دفاتر ثبت سند شود.
دفاتر اسنادرسمی تنها مرجع ثبت‌سند مالکیت‌خودرو/ دخالت نیروی‌انتظامی عدم‌تمکین به قانون است
به گزارش پایگاه خبری دیده بان هشتم ، محمد کاظمی در گفت‌ وگو با خبرگزاری خانه‌ملت، در توضیح روند قانون ثبت سند مالکیت خودرو، گفت: تهیه و تنظیم سند مالکیت باید در دفاتر ثبت اسناد رسمی انجام گیرد بنابراین سندی که سابقه ثبت نداشته باشد غیرمعتبر است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نیروی انتظامی باید به ساز و کار ثبت قانونی سند خودرو پایبند باشد، افزود: برگ سبز خودرو شاید برای دارنده خودرو سند مالکیت محسوب شود اما مراجعه مردم برای انتقال سند مالکیت خودرو به دفاتر اسناد رسمی ضروری است از این رو دخالت نیروی انتظامی در این خصوص عدم تمکین به قانون محسوب می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه ثبت هر وسیله نقلیه منقول و غیر منقول باید در دفاتر ثبت اسناد رسمی انجام گیرد، افزود: در خصوص ثبت اسناد مالکیت خودرو بلاتکلیفی ایجاد شده، به گونه‌ای که نیروی انتظامی خود را مرجع ثبت سند مالکیت خودرو می‌داند این در حالی است که قانون تکلیف را روشن کرده و این وظیفه را بر عهده دفاتر ثبت اسناد رسمی قرار داده است.
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: قانون ثبت اسناد و املاک تکلیف همه را مشخص کرده، در حقیقت شرایط ذاتی دفاتر اسناد رسمی برای انتقال مالکیت است لذا در خصوص ثبت مالکیت خودرو هم برای ایجاد نظم اجتماعی مردم باید تنها به یک مرجع یعنی دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند.
به گزارش خبرگزاری خانه‌ملت؛ در ماده 29 قانون راهنمایی و رانندگی آمده است: نقل و انتقال خودرو به موجب سند رسمی انجام می‌شود، دارندگان وسیله نقلیه مکلفند قبل از هرگونه نقل وانتقال وسایل مذکور در دفاتر اسناد رسمی، ابتدا به ادارات راهنمایی و رانندگی یا مراکز تعیین شده از سوی راهنمایی و رانندگی برای بررسی اصالت وسیله نقلیه، هویت مالکیت، پرداخت جریمه‌ها و دیون معوق و تعویض پلاک به نام مالک جدید مراجعه کنند.
گفتنی است در ماده 47 قانون ثبت اسناد و املاک تاکید شده که در نقاطی که اداره ثبت اسناد و املاک و دفا‌تر اسناد رسمی موجود بوده و وزارت عدلیه مقتضی بداند ثبت اسناد ذیل اجباری است: ۱- کلیه عقود و معاملات راجعه به عین یا منافع اموال غیرمنقوله که در دفتر املاک ثبت نشده. ۲- صلحنامه و هبه‌نامه و شرکتنامه.
منتشر شده در چهارشنبه, 09 تیر 1395 16:25

 

 apple1  android1  tel11  insta1

00911556

ارز - طلا - سکه قیمت ( تومان )
دلار 0
یورو 0
پوند 0
یوان چین 0
دینار عراق 0
دینار کویت 0
درهم 0
لیر 0
سکه بهار آزادی 0
سکه امامی 0
نیم سکه 0
ربع سکه 0
سکه 1 گرمی 0
طلای 24 عیار 0
طلای 18 عیار 0
طلا مثقالی 0
طلا اونس 0
بیت کوین 0
اتریوم 0
مابقی ارزها
دلار کانادا 0
دلار استرالیا 0
دلار نیوزلند 0
دلار سنگاپور 0
دلار هنگ کنگ 0
ریال عربستان 0
ریال قطر 0
ریال عمان 0
فرانک سوییس 0
کرون سوئد 0
کرون دانمارک 0
کرون نروژ 0
دینار بحرین 0
لیر سوریه 0
روپیه هند 0
روپیه پاکستان 0
منات آذربایجان 0
درام ارمنستان 0
لاری گرجستان 0
رینگیت مالزی 0
بات تایلند 0
افغانی 0

Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت خبری توسط نونگار پردازش